Bemutatkozás

Török Péter vagyok, már több mint 30 éve dolgozom a biztosítási, pénzügyi szakmában. Üzletkötőként kezdtem még 88-ban, majd később üzleti vezető, fiókigazgató lettem, végül több mint 12 évig megyei igazgatóként dolgoztam egy nagy bankbiztosítónál. Ma is aktív vezetőként dolgozom a pénzügyek területén, és értékesítek termékeket.

Munkám során szereztem egy humán diplomát, számtalan tréningen és oktatáson vettem részt, majd vezetőként már én is sokat tartottam.

2004 óta önállóan foglalkozom oktatással, OKJ-s és hatósági biztosítás-közvetítői felkészítéseket tartok, és a hitelközvetítők képzését is végzem amióta nekik is előírták a hatósági vizsgát.

Vállalkozásom már több mint 20 éve létezik, biztosításközvetítéssel, marketinggel és oktatással foglalkozott, majd 2011-től a felnőttképzés vált a fő tevékenységgé, és megkezdtem az önálló oktatási, tréneri tevékenységet.

Trénerként legfontosabbnak a megfelelő önismeretet és a kommunikációt tartom. Ezen a két területen kívül konfliktuskezelési, prezentációs, eladás-technikai, és csapatépítő tréningeket is tartok, fő erősségem pedig a motivációs tréning. Hiszek abban, hogy a belső motivációk feltárásával el tudok indítani egy olyan változást az emberek gondolkodásában, ami később a tetteikben nyilvánul meg.

Abban hiszek, hogy az emberek igénylik az önállóságot, hogy saját életüket saját maguk irányíthassák. Én az utat tudom megmutatni ehhez.

Abban hiszek, hogy az emberek igyekeznek egyre jobbá és jobbá válni egy olyan dologban ami számít. Én az utat tudom megmutatni ehhez.

Végül abban hiszek, hogy az emberek szeretnének részesévé válni valami nagy dolognak, ami túlmutat önmagukon. Én az utat tudom megmutatni ehhez.

Eljutottam oda, hogy a több évtizedes vezetői tapasztalataimat át tudom adni egy oktatás, egy tréning során, ahol az elméleteket saját gyakorlatommal támasztom alá.

Eddigi tevékenységem során az OKJ-s tanfolyamokkal együtt közel 5 000 főt készítettem fel, ahol a hallgatók a vizsgákon 85% feletti eredményességet értek el, ami jól tükrözi a felkészítés minőségét.

Az általam vezetett tréningeken mindig van legalább egy olyan résztvevő, aki elhív a saját kis csapatába, hogy ők is át tudják élni azt az élményt, amit ő megélt. Így a kapcsolatrendszerem egyre csak növekszik, a lehetőségeim pedig egyre nagyobbak.

Innen is köszönöm mindenkinek!

A tanfolyamokról és tréningekről részletes információkat a menüben találhatsz.